Uitslagen diversen competitie’s

Resultaten van de Brummense damvereniging.

Sinds begin september zijn de leden van de Brummense damvereniging ook weer actief.

Voor de Bondscompetitie wordt gespeeld in de 1e klasse Oost van de Gelderse Dambond. Hierin wordt gespeeld met een 6-tal. Tot nu toe zijn 4 wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd, thuis tegen DCZ uit Zevenaar, werd met 7-5 gewonnen. Daarna werd in Sinderen gespeeld tegen DSV 1. Deze ploeg spelde vorige seizoen nog in de Gelderse Hoofdklasse en de Brummenaren verloren dan ook ruim met 9-3. De 3e wedstrijd was weer thuis tegen DZW 2 uit Zutphen/Warnsveld en ook deze wedstrijd werd gewonnen. De 4e wedstrijd werd gewonnen in en tegen Winterswijk Na 4 gespeelde wedstrijden zijn dus 6 punten behaald en staat het team op de gedeeldĀ  1e plaats. Door het verlies van een aantal leden zit een kampioenschap er waarschijnlijk niet in, maar een plaats in de sub-top moet haalbaar zijn.

Voor de onderlinge clubcompetitie zijn ook al weer diverse wedstrijden gespeeld aan kop staat Johan Haijtink gevolgd door Gerben te Raa en Gerrit Roeterdink.

Volledige stand

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*